Dereotlu Ciğer |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dereotlu CiğerDereotlu Ciğer Tarifi - Dereotlu Ciğer Nasıl Yapılır - Dereotlu Ciğer Malzemeleri Dereotlu Ciğer Elif Korkmazel 1 adet ciğer 2-3 dal taze soğan 1/2 demet dereotu 1 diş sarmısak 1/2 çay kaşığı kimyon 1/2 çay kaşığı Karabiber Tuz 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı Ciğeri yaprak şeklinde dilimleyin Isıya dayanıklı fırın kabına yağlı bir kağıt serin, zeytinyağı ile yağlayın Ciğerleri yerleştirin Üzerlerine ve aralarına ince kıyılmış dereotu ile taze soğanları yayın Üzerine dövülmüş sarmısak, karabiber, kimyon ve tuz serpin 15-20 dakika kadar bekletin Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin |
|