Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sarma

Sarma Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarma Et



yufkalı sarma et nasıl yapılır - kuzu kuşbaşı eti nasıl pişirilirMalzemeler:


Yarım kg kuzu kuşbaşı eti

1 adet kuru soğan

1 tatlı kaşığı tuz

2 adet yufka

2 çorba kaşığı margarin

Üzeri için:

1 kase sarımsaklı yoğurt



Tarifi:


İnce kıyılmış soğan, et ve tuz kendi yağıyla kavrulur İlk yufka serilir, üzerine yağ sürülür İkinci yufka serilir, ikiye katlanır Pişen et yüzeyine konur ve rulo yapılır Baş parmak kalınlığında dilimlenir Yağlanmış fırın tepsisine dizilir Üzerine kalan margarin sürülür Önceden ısıtılmış 200 derece fırına verilir, kızarana kadar pişirilir Sevis yaparken üzerine sarımsaklı yoğurt bırakılır



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.