Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuç, reçeli

Havuç Reçeli

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Reçeli



malzemeler


1 kg orta irilikte havuç

1 kg şeker

3 su bardağı su

1 çay kaşığı limon suyu

1 limon kabuğu rendesi
yapılışı

Havuçlar soyulur, tekerlek biçiminde dilimlenir Tencereye su ve şeker konur, kıvam alana kadar kaynatılır Havuç üzerine katılır, ara sıra karıştırarak 1 saat kadar kaynatılır Limon kabuğu ve limon tuzu eklenir 10 dakika daha pişirilir Sıcak olarak kavanozlara doldurulur Kapağı sıkıca kapatılır Ters çevrilir, soğuyunca serin bir ortama bırakılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.