Armut Reçeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Armut ReçeliArmut Reçeli Tarifi - Armut Reçeli Nasıl Yapılır - Armut Reçeli Malzemeleri Malzeme Listesi 1,5 Kilogram Armut (Sert) 4,5 Su Bardağı Su 2 Kilogram Şeker Armut Reçeli Nasıl Yapılır? 1 Suyu ve şekeri tencereye aktarın ve şeker eriyene dek karıştırarak kaynatın![]() 2 Bu sırada armutların kabuklarını soyduktan sonra çekirdek yataklarını çıkarın ve dilediğiniz boyutta doğrayın![]() 3 Kaynamakta olan şuruba armutları ilave edin ve şurup koyulaşana dek orta ısıdaki ateşte kaynatın![]() 4 Üzerinde biriken köpüğü delikli kepçeyle alın![]() 5 Soğuduktan sonra kavanozlara doldurun![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
|
|
|