Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pembe, pilav

Pembe Pilav

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pembe Pilav








Malzemeler :


yarım kg kusbasılık et


2 bardak pırınc


1 kasık domates salcası


tuz karabıber


zeytınyagı




Hazırlanışı:


Etlerı kusbasılık dograyıp tencereye alalım


Suyunu cekınce soganı dograyıp ekleyelım3 yemek kasıgıda zeytınyagı ekleyelım


Soganlar pembelesınce sıcak su ve salcayı ekleyıp pısırelımPırıncı ayrı bır yerde haslayalım


Daha sonra pısen etın ıcıne atalım


Pılav pıstıkten sonra tavada ısıttıgımız zeytınyagını ustune dokelım



alıntı



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.