ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Pembe Pilav (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=188302)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:51 AM

Pembe Pilav
 


http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Malzemeler :


yarım kg kusbasılık et


2 bardak pırınc


1 kasık domates salcası


tuz karabıber


zeytınyagı




Hazırlanışı:


Etlerı kusbasılık dograyıp tencereye alalım.


Suyunu cekınce soganı dograyıp ekleyelım.3 yemek kasıgıda zeytınyagı ekleyelım.


Soganlar pembelesınce sıcak su ve salcayı ekleyıp pısırelım.Pırıncı ayrı bır yerde haslayalım.


Daha sonra pısen etın ıcıne atalım.


Pılav pıstıkten sonra tavada ısıttıgımız zeytınyagını ustune dokelım.



alıntı




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.