![]() |
Konserve Mantarlı Ve Bezelyeli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konserve Mantarlı Ve Bezelyeli PilavKonserve Mantarlı Bezelyeli Pilav Tarifi - Bezelyeli Pilav Yapılışı - Bezelyeli Pilav Nasıl Yapılır - Bezelyeli Pilav Malzemeleri 2 su bardağı baldo pirinç 250 gr ![]() 2 yemek kaşığı kuşüzümü 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 5 çorba kaşığı konserve bezelye 2 adet havuç 2 adet kuru soğan 4 su bardağı et suyu 4 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı karabiber Yarım demet dereotu Tuz Soğanları ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|