![]() |
Makarna Estefan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makarna EstefanMALZEMELER 2 adet tavuk göğüs eti 1 paket penne makarna 2 su bardağı brokoli 3 yemek kaşığı rende kaşar 1 su bardağı hazır çiğ krema (marketlerde satılır) 3 diş sarmısak 1 adet kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağ Karabiber Tuz HAZIRLANIŞI Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün ![]() Göğüs etini yıkayıp kuşbaşı şekilde doğrayın ![]() Kızdırılmış zeytinyağına doğranmış sarmısak ve kuşbaşı tavuğu koyup 5 dakika soteleyin ![]() ![]() 1 su bardağı krema ve 1 bardak su ekleyip sosu kısık ateşte 7 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|