![]() |
Makarna Estefan
MALZEMELER
2 adet tavuk göğüs eti 1 paket penne makarna 2 su bardağı brokoli 3 yemek kaşığı rende kaşar 1 su bardağı hazır çiğ krema (marketlerde satılır) 3 diş sarmısak 1 adet kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağ Karabiber Tuz HAZIRLANIŞI Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün. Göğüs etini yıkayıp kuşbaşı şekilde doğrayın. Kızdırılmış zeytinyağına doğranmış sarmısak ve kuşbaşı tavuğu koyup 5 dakika soteleyin. Brokoli, doğranmış kırmızı biber, karabiber ve tuz koyup 3-4 dakika kavurun. 1 su bardağı krema ve 1 bardak su ekleyip sosu kısık ateşte 7 dakika pişirin. Sosu makarnayla karıştırın, rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyin. Sıcak servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.