![]() |
Mantar Ve Jambonlu Fırın Makarna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Ve Jambonlu Fırın MakarnaMantar ve Jambonlu Fırın Makarna - Mantar ve Jambonlu Fırın Makarna Tarifi -Mantar ve Jambonlu Fırın Makarna yapılışı - yemek tarifleri - fırında makarna tarifleri tarif - fırında makarna çeşitleri -sebzeli makarna tarifleri - sebzeli makarna çeşitleri - kaşarlı fırın makarna -fırnda makarna tarifi - yemek tarifleri fırında makarna - Fırında Makarna - Fırında Makarna Tarifi - Fırın Makarna yapılışı ![]() MANTAR VE JAMBONLU FIRIN MAKARNA Malzemeler : Fırın makarna 250 Gr Mantar 200 Gr Komili Riviera zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı Dana jambon 100 Gr Sıvı krema 1 Su Bardağı Taze kaşar peyniri 75 Gr Tuz -Karabiber YAPILIŞI: 1- Fırını 180 dereceye getirip ısıtın ![]() ![]() 2- Küçük mantarları ikiye bölün, iri olanları dilimleyin ![]() 3-2 yemek kaşığı Komili Riviera zeytinyağını bir tavada kızdırın ve mantarları birkaç porsiyona ayırarak suyunu çekene kadar kızartın ![]() ![]() 4- Makarnaları bol tuzlu -zeytinyağlı suda diri kalacak şekilde haşlayıp süzün, soğuk suya tutun, sonra tekrar süzün ![]() 5- Makarna, mantar ve jambonu sıvı krema ile birlikte iyice karıştırıp tuz ve karabiberle tatlandırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Mantarları birkaç porsiyon halinde kızartın ![]() ![]() AFİYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|