Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, kavurmalı, pilav

Kavurmalı Bezelyeli Pilav

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kavurmalı Bezelyeli Pilav



Kavurmalı Bezelyeli Pilav Tarifi - Kavurmalı Bezelyeli Pilavın Yapılışı - Kavurmalı Bezelyeli Pilav Nasıl Yapılır
Tencerede tereyağının yarısı eritilerek küçük doğranmış soğanlar pembeleşene kadar kavrulur İnce ince kesilmiş maydanoz eklenip bir iki çevrilir Kavrulan soğana kavurma eklenir Tahta kaşıkla karıştırarak kavurmanın yağı eritilip, pişirilir Konserve bezelyenin suyu dökülür Bezelye taneleri tencereye dökülür İçine bir bardak et suyu ilave edip 3-4 dakika pişirilir Yıkanmış Amerikan pirinci bezelyelerin üzerine dökülür Kalan et suyu ilave edilir Bir iki karıştırıp tencerenin kapağı kapatılır Tuz ve karabiber ekilir Hafif ateşte pilav pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.