Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav![]() Malzemeler: 2 su b bulgur3 su b pirinç1 soğan 1 çorba k tereyağı1 kase mantar 5 tavuk baget 1 çorba k salçatavuk suyu sıvıyağ tuz Hazırlanışı: 1 adet soğanı yemeklik kesin Tencereye sıvıyağı aın Üzerine 3 su bardağı pirinci ilave edin Üzerine tuz ilave edin Diğer tencereye sıvıyağ alın Üzerine soğanı ilave edin Üzerine 2 su bardağı bulguru ilave edin Üzerine 1 çorba kaşığı salçailave edip karıştırın ![]() Fırın kabına kavrulmuş olan bulguru ilave edin Üzerine kavrulmuş pirinci ilave edin Pirncin üzerine 5 adet tavuk bageti ilave edin Üzeirne mantarları ilave edin Üzerine tavuksuyu ve sıcak su ilave edip öncden ısıtılmış olan 180 dereclikfırında pişirin ![]() |
|
|
|