![]() |
Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler: 2 su b. bulgur 3 su b. pirinç 1 soğan 1 çorba k. tereyağı 1 kase mantar 5 tavuk baget 1 çorba k. salça tavuk suyu sıvıyağ tuz Hazırlanışı: 1 adet soğanı yemeklik kesin.Tencereye sıvıyağı aın.Üzerine 3 su bardağı pirinci ilave edin.Üzerine tuz ilave edin. Diğer tencereye sıvıyağ alın.Üzerine soğanı ilave edin.Üzerine 2 su bardağı bulguru ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edip karıştırın. Fırın kabına kavrulmuş olan bulguru ilave edin.Üzerine kavrulmuş pirinci ilave edin.Pirncin üzerine 5 adet tavuk bageti ilave edin. Üzeirne mantarları ilave edin. Üzerine tavuksuyu ve sıcak su ilave edip öncden ısıtılmış olan 180 dereclik fırında pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.