Yunan Pilavı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yunan PilavıMALZEMELER: 300 g uzun taneli pirinç 50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı 1 adet doğranmış soğan 50 g (2 adet ) sosis 100 g dondurulmuş bezelye 50 g (3 adet) kırmızı sivri biber 400 ml tavuk suyu tuz ve karabiber TARİFİ: Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın Kırmızı biberi küçük parçalar halinde doğrayın Zeytinyağını, doğranmış soğanları, pirinci ve ince doğranmış sosisleri pişiricinizin kabına yerleştirin İyice karıştırın![]() Bezelyelerle kırmızı biberi ekleyin Tuz ve karabiber koyun Kapağını kapatarak çalıştırın Cihaz, 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir![]() alıntı |
|
|
|