![]() |
Yunan Pilavı
MALZEMELER:
300 g uzun taneli pirinç 50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı 1 adet doğranmış soğan 50 g (2 adet ) sosis 100 g dondurulmuş bezelye 50 g (3 adet) kırmızı sivri biber 400 ml tavuk suyu tuz ve karabiber TARİFİ: Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın. Kırmızı biberi küçük parçalar halinde doğrayın. Zeytinyağını, doğranmış soğanları, pirinci ve ince doğranmış sosisleri pişiricinizin kabına yerleştirin. İyice karıştırın. Bezelyelerle kırmızı biberi ekleyin. Tuz ve karabiber koyun. Kapağını kapatarak çalıştırın. Cihaz, 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.