![]() |
Kalbuni Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbuni PilavKalbuni Pilav Tarifi - Kalbuni Pilav Nasıl Yapılır - Kalbuni Pilavın Yapılışı Malzemeler: 2 su bardağı baldo pirinç 1 kahve fincanı kuşüzümü 1 kahve fincanı rezaki kuru üzüm 1 fincan İzmir üzümü (siyah kuru üzüm) 500 gram kuşbaşı kuzu eti 5 su bardağı et suyu 4 çorba kaşığı tereyağı 50 gram badem (haşlanıp, soyulmuş) 1 kahve fincanı antepfıstığı 1′er tatlı kaşığı tuz ve tarçın Yapılışı: Pirinci ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|