![]() |
Osmanlı Çeşidiye Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Çeşidiye PilavıOsmanlı Çeşidiye Pilavı - Osmanlı Çeşidiye Pilavı Tarifi ![]() Malzemeler : Pilavı için: 2 su b ![]() 1 çay b ![]() 2 ![]() ![]() Tereyağı İçi için: 300 gr ![]() 1 çay b ![]() 10 adet kuru armut dilimi 10 adet kuru elma dilimi 1 çorba k ![]() Tuz, karabiber Hazırlanışı : Pirinci yıkadıktan sonra bir süre ılık suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() 5 dk ![]() ![]() ![]() ![]() Pilav ve kuru meyveli et pişince pilavı çembere alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|