![]() |
Fesleğen Soslu Erişte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fesleğen Soslu ErişteFesleğen Soslu Erişte Tarifi - Fesleğen Soslu Erişte Nasıl Yapılır - Fesleğen Soslu Erişte Malzemeleri Malzeme Listesi 500 Gram Erişte 500 Gram Mantar 4 Su Bardağı Su 1 Bağ Fesleğen (Taze) 350 Gram Krema 200 Gram Kaşar Peynir (Rendelenmiş) veya parmesan 1 Diş Sarımsak 2 Yemek Kaşığı Tereyağ 1 Tatlı Kaşığı Sıvı Yağ 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Çay Kaşığı Karabiber Fesleğen Soslu Erişte Nasıl Yapılır? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Not: Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|