![]() |
Otlu Sakızlı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Otlu Sakızlı PilavOtlu Sakızlı Pilav Tarifi - Otlu Sakızlı Pilavın Yapılışı - Pilav Tarifi Malzemeler: 500 gram basmati pirinci 150 gram tereyağı 1 çay kaşığı tuz 750 gr etsuyu veya su 1/4 demet ince kıyılmış maydanoz 1/4 demet ince kıyılmış dereotu 1/4 demet ince kıyılmış nane 4 adet taze soğan 1/4 demet hindibağ Yarım çay kaşığı toz zencefil 4 adet dövülmüş kakule 2 adet damla sakızı Yapılışı: Pirinci yıkayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|