![]() |
Püreli Tas Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Püreli Tas KebabıPüreli Tas Kebabı Tarifi - Püreli Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Püreli Tas Kebabı Malzemeleri 750 gr ![]() 2 orta boy soğan 6-7 diş sarmısak 1 domates 1 çorba kaşığı sıvı yağ tuz, karabiber, kimyon Püre Malzemesi: 1 kg ![]() 1 kg ![]() 2 çorba kaşığı tereyağı 4 diş sarmısak tuz, karabiber Soğanı ince ince doğrayın, sarımsakları soyun, hepsini birlikte kızgın yağda 1-2 dakika çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunuluşu: Servis tabağınızın ortasına eti, kenarlarına havuç ve patates pürelerini yerleştirerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|