![]() |
Bdug Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bdug KebabıBDUG KEBABI Malzeme : 1 adet Comlek Guvec (2 kisilik) 300 gr ![]() 1 adet domates 1 adet aci veya tatli sivri biber Birkac dis sarmisak 1 adet sogan 1 corbakasigi tereyagi veya margarin Karabiber,pulbiber,tuz ve iki defne yapragi Hazırlanışı : Kuzu etini bir kabin icine alin kabugunu soydugunuz domatesi sogani sivribiberi ve sarmisagi da irice dogruyup kaba ilave edin tuz ve karabiberi ekleyip karistirin ve bunlari comlege doldurun 2 adet defne yapraginida ve tereyaginida koyup comlegin agzini yaglikagitla kapatip bagliyin uzerine bir iki delik acin istenilirse su ve unla yapilmis hamurla da kapatilabilinir firinda koyup 50 dak ![]() ![]() AFİYET OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|