Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bdug, kebabı

Bdug Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bdug Kebabı



BDUG KEBABI


Malzeme :


1 adet Comlek Guvec (2 kisilik)

300 gr Kusbasi kuzueti

1 adet domates

1 adet aci veya tatli sivri biber

Birkac dis sarmisak

1 adet sogan

1 corbakasigi tereyagi veya margarin

Karabiber,pulbiber,tuz ve iki defne yapragi


Hazırlanışı :


Kuzu etini bir kabin icine alin kabugunu soydugunuz domatesi sogani sivribiberi ve sarmisagi da irice dogruyup kaba ilave edin tuz ve karabiberi ekleyip karistirin ve bunlari comlege doldurun 2 adet defne yapraginida ve tereyaginida koyup comlegin agzini yaglikagitla kapatip bagliyin uzerine bir iki delik acin istenilirse su ve unla yapilmis hamurla da kapatilabilinir firinda koyup 50 dak pisirin
AFİYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.