ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Bdug Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=187469)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:30 AM

Bdug Kebabı
 
BDUG KEBABI


Malzeme :


1 adet Comlek Guvec (2 kisilik)

300 gr. Kusbasi kuzueti

1 adet domates

1 adet aci veya tatli sivri biber

Birkac dis sarmisak

1 adet sogan

1 corbakasigi tereyagi veya margarin

Karabiber,pulbiber,tuz ve iki defne yapragi


Hazırlanışı :


Kuzu etini bir kabin icine alin kabugunu soydugunuz domatesi sogani sivribiberi ve sarmisagi da irice dogruyup kaba ilave edin tuz ve karabiberi ekleyip karistirin ve bunlari comlege doldurun 2 adet defne yapraginida ve tereyaginida koyup comlegin agzini yaglikagitla kapatip bagliyin uzerine bir iki delik acin istenilirse su ve unla yapilmis hamurla da kapatilabilinir firinda koyup 50 dak. pisirin.
AFİYET OLSUN... http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.