Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cigerli, kagıt, kebabı

Cigerli Kagıt Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cigerli Kagıt Kebabı



Cigerli Kagıt Kebabı tarifi - Cigerli Kagıt Kebabı yapılışı - Cigerli Kagıt Kebabı malzemeleri

Malzemeler:

1/2 kg koyun kusbasi

1 adet kuzu cigeri

2 adet kuzu böbregi

7 - 8 adet taze sogan

1/2 demet dereeotu

1/2 demet maydanoz

1 kahve fincani sivi yag

Tuz, karabiber, kekik

1 adet yagli kagit veya alüminyum folyo

Yapılışı:

Kusbasi dogramis eti, cigeri ve böbregi tuz, karabiber ve kekik ilave

ederek karistirdiktan sonra yagli kagit üzerine koyun

Ince kesilmis taze sogan ve kiyilmis maydanoz ve dereotunu karisimin

üzerine serpistirin

Sivi yagi ilave edin

Yagli kagidi düzgün bir sekilde kapatin

Üzerini hafifçe islatip bir tepsiye koyun

Orta isili firinda 1 - 1,5 saat pisirin

Sicak olarak kagidin içinde servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.