![]() |
Cigerli Kagıt Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cigerli Kagıt KebabıCigerli Kagıt Kebabı tarifi - Cigerli Kagıt Kebabı yapılışı - Cigerli Kagıt Kebabı malzemeleri Malzemeler: 1/2 kg ![]() 1 adet kuzu cigeri 2 adet kuzu böbregi 7 - 8 adet taze sogan 1/2 demet dereeotu 1/2 demet maydanoz 1 kahve fincani sivi yag Tuz, karabiber, kekik 1 adet yagli kagit veya alüminyum folyo Yapılışı: Kusbasi dogramis eti, cigeri ve böbregi tuz, karabiber ve kekik ilave ederek karistirdiktan sonra yagli kagit üzerine koyun Ince kesilmis taze sogan ve kiyilmis maydanoz ve dereotunu karisimin üzerine serpistirin Sivi yagi ilave edin Yagli kagidi düzgün bir sekilde kapatin Üzerini hafifçe islatip bir tepsiye koyun Orta isili firinda 1 - 1,5 saat pisirin Sicak olarak kagidin içinde servis yapin |
![]() |
![]() |
|