Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bamyalı, kebabı, kuzu

Bamyalı Kuzu Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bamyalı Kuzu Kebabı



Kuzu Kebabı Nasıl Yapılır - Bamyalı Kebap Tarifi
Malzemeler:


750 gram az yağlı kemiksiz kuzu eti

2 adet soğan

500 gram taze bamya

2 adet domates

Tuz

Yarım bardak ayçiçek yağı

Yapılışı:


Etleri ufak doğrayın Yağ ve tuzunu katıp teflon tavada biraz çevirin ve kenara alın Bamyaları ayıklayıp bir tencereye koyun Tüylü ise az sirke ve suyla ovalayıp yıkayın Ayrı bir tencerede soğanları biraz kavurun Domatesi soyup doğrayın ve soğana ilave edin Bamyanın üstüne dökün ve hafif ateşte 20 dakika pişirin Etleri de üstlerine serip fırına verin 25 dakikada hazırdır Yanında pilav, yoğurt servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.