![]() |
Hamurlu Tas Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamurlu Tas KebabıHamurlu Tas Kebabı Tarifi - Hamurlu Tas Kebabı Yapılışı - Hamurlu Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Hamurlu Tas Kebabı Malzemeleri 1 kg ![]() 1 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çorba kaşığı salça 5 adet kuru soğan 2 adet defne yaprağı 1 adet karanfil 3-4 adet tane karabiber Yarım demet maydanoz 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik Tuz Karabiber Su HAMURU: 100 gr ![]() 1 çay bardağı kaşar rendesi Tuz Biraz buzlu su Aldığı kadar un 1 öncelikle eti suya koyup 1 saat kadar bekletin ![]() ![]() 2 Tencereye yağı ve yemeklik doğradığınız soğanı koyup kısık ateşte pembeleştirin ![]() ![]() 3 Daha sonra salçayı, rendelediğiniz domatesi, defne yaprağını, karanfili, tane karabiberleri ve kıydığınız maydanozu tencereye koyun ![]() ![]() ![]() 4 Hazırladığınız tas kebabını sıcak olarak bir fırın kabına alın ve soğutun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|