![]() |
Özbek Pilavlı Tas Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özbek Pilavlı Tas KebabıÖzbek Pilavlı Tas Kebabı Tarifi - Özbek Pilavlı Tas Kebabı Yapılışı - Özbek Pilavlı Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Özbek Pilavlı Tas Kebabı Malzemeleri Malzeme: 400 gram dana veya kuzu kuşbaşı 6 adet arpacık soğan 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 su bardağı Bizim Mutfak Baldo pirinç 6 su bardağı et suyu 1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı 1 tatlı kaşığı Teremyağ yeteri kadar Tuz 2 su bardağı su Baharat Kesesi İçin : 1 demet maydanoz sapı Bir miktar Tane karabiber Bir miktar kişniş 1 dilim portakalın kabuğu 1 diş sarımsak Bir miktar Taze nane Kuşbaşı etleri arpacık soğanlar, yarım çay bardağı sıvıyağ, salça ve su ile baharat kesesi ilave ederek 35-40 dakika kadar kısık ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|