![]() |
Karaman Usulü Hindili Bulgur Köftesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaman Usulü Hindili Bulgur KöftesiHindili Bulgur Köftesi Tarifi - Hindili Bulgur Köftesi Yapılışı - Hindili Bulgur Köftesi Nasıl Yapılır - Hindili Bulgur Köftesi Malzemeleri Malzeme Hindi eti (parça) 500 gram Duru Köftelik Bulgur 1+1/2 su bardağı Soğan 1 orta boy Tuz 1 tatlı kaşığı Salça 1 yemek kaşığı Karabiber 1/2 tatlı kaşığı Pul biber 2 tatlı kaşığı Tereyağı 1/2 su bardağı Porsiyon Adedi: 8 YAPILIŞI Hindi eti ile bulgur birlikte döveceği ile(et tahtası üzerinde iyice dövülür) Üzerine rendelenmiş, soğan, tuz, salça, karabiber ve pulbiber ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Tarif Karaman Yöresinden alınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|