![]() |
Bey Konağı Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bey Konağı KebabıBey Konağı Kebabı Tarifi - Bey Konağı Kebabı Yapılışı - Bey Konağı Kebabı Nasıl Yapılır - Oktay Usta Bey Konağı Kebabı Malzemeler : 3 Su B ![]() Yarım Pk ![]() Tuz Su Üzeri İçin: 1 Kase Yoğurt 1 Kase Domates Sos 3 Közlenmiş Patlıcan 1 Pk ![]() 1 Tavuk Göğsü 300 Gr ![]() 300 Gr ![]() 1 Çorba K ![]() Tuz Karabiber Biberiye Kekik Hazırlanışı : Bazlamaları için, unu karıştırma kabına alıp ortasını açıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğuruyoruz ![]() ![]() ![]() Mantarların orta kısmını çıkartıp tuz ve karabiber serpiyoruz ![]() ![]() ![]() Izgarada önlü arkalı pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Bonfile eti dilimliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domates sosu üzerine döküyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() En üste mantarları yerleştiriyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|