![]() |
Karpuzlu Karışık Kokteyl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karpuzlu Karışık KokteylKarpuzlu Karışık Kokteyl Tarifi - Karpuzlu Karışık Kokteyl Nasıl Yapılır - Karpuzlu Karışık Kokteyl Malzemeleri Karpuzlu Karışık Kokteyl Karpuz mevsimi geçmeden bunu da ekleyeyim Bu içecek için; yenecek hali kalmayan, fakat atılmaya da kıyılamayan bütün meyveleri kullanabilirsiniz ![]() Benim yaptığımın çoğunluğunu karpuz oluşturuyordu ![]() - Karpuz – Annemin birgün önce kestiği, fakat o akşam fazla talep görmediği için saklama kabında bekleyen dilimlenmiş karpuzları kullandım ![]() - Armut – Dolapta bekleye bekleye kimi yerleri hafif çürümeye başlamıştı ![]() ![]() - Üzüm – Artık salkımlarından ayrılmaya başlayan taneleri güzelce yıkayıp kullandım ![]() - Muz – Tadı çok güzel bir meyve olsa da, 1 adet muzda bulunan meyve suyu damlacığı “1″… Evet, sadece 1 damlacık “pıt” etti, ne eksik, ne fazla - Ananas – Bir önceki akşam, konservesinden artan 1 dilim ve bir miktar da suyu vardı ![]() - Şeftali - Nektarin Bütün malzemeleri katı meyve sıkacağına attım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|