![]() |
Karpuzlu Karışık Kokteyl
Karpuzlu Karışık Kokteyl Tarifi - Karpuzlu Karışık Kokteyl Nasıl Yapılır - Karpuzlu Karışık Kokteyl Malzemeleri
Karpuzlu Karışık Kokteyl Karpuz mevsimi geçmeden bunu da ekleyeyim Bu içecek için; yenecek hali kalmayan, fakat atılmaya da kıyılamayan bütün meyveleri kullanabilirsiniz. Benim yaptığımın çoğunluğunu karpuz oluşturuyordu. Aklınıza gelen her türlü meyveyi kullanabilirsiniz, benim kullandıklarım; - Karpuz – Annemin birgün önce kestiği, fakat o akşam fazla talep görmediği için saklama kabında bekleyen dilimlenmiş karpuzları kullandım. - Armut – Dolapta bekleye bekleye kimi yerleri hafif çürümeye başlamıştı. Çürüyen yerlerini kestim, geride kalan kısımları kullandım. - Üzüm – Artık salkımlarından ayrılmaya başlayan taneleri güzelce yıkayıp kullandım. - Muz – Tadı çok güzel bir meyve olsa da, 1 adet muzda bulunan meyve suyu damlacığı “1″… Evet, sadece 1 damlacık “pıt” etti, ne eksik, ne fazla - Ananas – Bir önceki akşam, konservesinden artan 1 dilim ve bir miktar da suyu vardı. - Şeftali - Nektarin Bütün malzemeleri katı meyve sıkacağına attım. Kenarda biriken posaları da 1 – 2 sefer kullandım iyice suyunun çıkması için. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.