Portakallı Ve Çaylı Panç |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Portakallı Ve Çaylı PançPortakallı ve Çaylı Panç Tarifi - Portakallı ve Çaylı Panç Nasıl Yapılır - Portakallı ve Çaylı Panç Malzemeleri Malzeme Listesi 1,5 Litre Su 1 Su Bardağı Toz Şeker 2 Adet Çay (Demlik Poşeti) 1 Adet Çubuk Tarçın 1 Su Bardağı Portakal Suyu Yarım Su Bardağı Limonata (Konsantre) Yeterince Buz 3 Adet Karanfil Süslemek İçin 1 Adet Limon (Dilimlenmiş) Portakallı ve Çaylı Panç (Punch) Nasıl Yapılır? 1 1 litre su ile şeker bir sos tenceresinde karıştırarak şeker çözülünceye kadar kaynatın 2 Ateşten aldığınız karışıma çay poşetlerini, karanfili, tarçın çubuklarını ekleyip 5 dakika demlenmeye bırakın 3 Bir elek yardımı ile karışım süzün ve tortularından arındırın 4 Yarım litre suyu, portakal suyunu ve konsantre limonatayı içine ekleyerek iyice karıştırın 5 Soğuduktan sonra içine buz ekleyin ve dilerseniz dilim limon ile süsleyerek servis yapın Afiyet Olsun ANASAYFA |
|