![]() |
Portakallı Ve Çaylı Panç
Portakallı ve Çaylı Panç Tarifi - Portakallı ve Çaylı Panç Nasıl Yapılır - Portakallı ve Çaylı Panç Malzemeleri
Malzeme Listesi 1,5 Litre Su 1 Su Bardağı Toz Şeker 2 Adet Çay (Demlik Poşeti) 1 Adet Çubuk Tarçın 1 Su Bardağı Portakal Suyu Yarım Su Bardağı Limonata (Konsantre) Yeterince Buz 3 Adet Karanfil Süslemek İçin 1 Adet Limon (Dilimlenmiş) Portakallı ve Çaylı Panç (Punch) Nasıl Yapılır? 1. 1 litre su ile şeker bir sos tenceresinde karıştırarak şeker çözülünceye kadar kaynatın. 2. Ateşten aldığınız karışıma çay poşetlerini, karanfili, tarçın çubuklarını ekleyip 5 dakika demlenmeye bırakın. 3. Bir elek yardımı ile karışım süzün ve tortularından arındırın. 4. Yarım litre suyu, portakal suyunu ve konsantre limonatayı içine ekleyerek iyice karıştırın. 5. Soğuduktan sonra içine buz ekleyin ve dilerseniz dilim limon ile süsleyerek servis yapın. Afiyet Olsun... ANASAYFA |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.