Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, barbun, jambonlu

Jambonlu Barbun Balığı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jambonlu Barbun Balığı



Jambonlu Barbun Balığı Tarifi - Jambonlu Barbun Balığı Yapılışı - Jambonlu Barbun Balığının Yapılışı


Malzemeler:


12 adet barbun balığı

12 ince dilim dana jambon

100g yumuşak tereyağı

2 çay kaşığı kekik

2 tatlı kaşığı defne yaprağı (ufalanmış)

tuz


Yapılışı:


Öncelikle balıkları temizleyinYağlı kağıda koyarak üzerini jambon ile kaplayınAyrı bir kasede eritilmiş tereyağ,tuz,kekik,tane karabiber,defne yaprağı ve limon suyunu karıştırınBu sosu balığın üzerine dökün ve yağlı kağıdı kapatarak önceden ısıtılmış fırında 30-40 dakika kadar pişirinSıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.