![]() |
Jambonlu Barbun Balığı
Jambonlu Barbun Balığı Tarifi - Jambonlu Barbun Balığı Yapılışı - Jambonlu Barbun Balığının Yapılışı
Malzemeler: 12 adet barbun balığı 12 ince dilim dana jambon 100g yumuşak tereyağı 2 çay kaşığı kekik 2 tatlı kaşığı defne yaprağı (ufalanmış) tuz Yapılışı: Öncelikle balıkları temizleyin.Yağlı kağıda koyarak üzerini jambon ile kaplayın.Ayrı bir kasede eritilmiş tereyağ,tuz,kekik,tane karabiber,defne yaprağı ve limon suyunu karıştırın.Bu sosu balığın üzerine dökün ve yağlı kağıdı kapatarak önceden ısıtılmış fırında 30-40 dakika kadar pişirin.Sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.