Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, limonlu, uskumru

Limonlu Uskumru Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limonlu Uskumru Buğulama



Malzemeler

1 kg uskumru

1/3 bardak zeytinyağı

1 adet limon

Yarım demet maydanoz

1 baş soğan

1 defne yaprağı

Yeteri kadar tuz

Yemeğin Yapılışı

Tepsiye alıminyum folyoyu yayın Soğanları halka halka kesip yerleştirin Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin


Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin Sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.