Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, buğulama, dilşad

Dilşad Alabalık Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dilşad Alabalık Buğulama



füme alabalık nasıl pişirilir - alabalık buğulama tarifiMALZEMELER


8 Adet füme alabalık

2 Orta boy patates

2 Orta boy soğan

2 Adet küçük domates

1 Tatlı kaşığı biberiye

1 Çay kaşığı karabiber

1 Çay kaşığı pul biber

3 Çorba kaşığı zeytinyağ


HAZIRLANIŞI


Cam tepsinin tabanına zeytinyağ yayılır Patatesler ince ince dilimlenerek tabanına serilir Biberiye patateslerin üzerine dökülür Füme alabalıklar dizilir Balıkların üzerine soğanlar ve domatesler dilimlenir Üzerine baharatlar serpilir Cam tepsi folya ile kapatılarak 200 o C önceden ısıtılmış fırında otuz dakika süre ile pişirilir Afiyet olsun




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.