Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çinekop Buğulama Nasıl Yapılırçinekop nasıl pişirilir - çinekop buğulaması - buğulama çinekopMalzemeler * 4 adet çinekop; ayıklanmış ve yıkanmış * 4 adet kuru soğan, halka şeklinde doğranmış * 2 adet limon, halka şeklinde doğranmış * 20 adet tane karabiber * 4 adet defne yaprağı * Zeytinyağ, tuz Hazırlanışı; 1 Alüminyum folyo veya yağlı kağıdı açın halka soğanlarından birkaçını yerleştirin,üzerine balığın 1 tanesini yatırıp tekrar halka soğanlardan yerleştirin![]() 2 Limon dilimlerinden ve tane karabiberlerden defne yapraklarından dizin ve üzerine zeytinyağ ve tuz gezdirin Hava almayacak şekilde paketin ağzını sarıp kapatın![]() 3 Isınmış fırında 25 dk Pişirin![]() 4 Sıcak servis edin![]() alıntı |
|
|
|