Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çinekop Buğulama Nasıl Yapılırçinekop nasıl pişirilir - çinekop buğulaması - buğulama çinekopMalzemeler * 4 adet çinekop; ayıklanmış ve yıkanmış * 4 adet kuru soğan, halka şeklinde doğranmış * 2 adet limon, halka şeklinde doğranmış * 20 adet tane karabiber * 4 adet defne yaprağı * Zeytinyağ, tuz Hazırlanışı; 1 Alüminyum folyo veya yağlı kağıdı açın halka soğanlarından birkaçını yerleştirin,üzerine balığın 1 tanesini yatırıp tekrar halka soğanlardan yerleştirin 2 Limon dilimlerinden ve tane karabiberlerden defne yapraklarından dizin ve üzerine zeytinyağ ve tuz gezdirinHava almayacak şekilde paketin ağzını sarıp kapatın 3 Isınmış fırında 25 dk Pişirin 4 Sıcak servis edin alıntı |
|