ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=185772)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:09 AM

Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır
 
çinekop nasıl pişirilir - çinekop buğulaması - buğulama çinekopMalzemeler


* 4 adet çinekop; ayıklanmış ve yıkanmış

* 4 adet kuru soğan, halka şeklinde doğranmış

* 2 adet limon, halka şeklinde doğranmış

* 20 adet tane karabiber

* 4 adet defne yaprağı

* Zeytinyağ, tuz

Hazırlanışı;


1. Alüminyum folyo veya yağlı kağıdı açın halka soğanlarından birkaçını yerleştirin,üzerine balığın 1 tanesini yatırıp tekrar halka soğanlardan yerleştirin.


2. Limon dilimlerinden ve tane karabiberlerden defne yapraklarından dizin ve üzerine zeytinyağ ve tuz gezdirin.Hava almayacak şekilde paketin ağzını sarıp kapatın.


3. Isınmış fırında 25 dk. Pişirin.


4. Sıcak servis edin.



alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.