![]() |
Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır
çinekop nasıl pişirilir - çinekop buğulaması - buğulama çinekopMalzemeler
* 4 adet çinekop; ayıklanmış ve yıkanmış * 4 adet kuru soğan, halka şeklinde doğranmış * 2 adet limon, halka şeklinde doğranmış * 20 adet tane karabiber * 4 adet defne yaprağı * Zeytinyağ, tuz Hazırlanışı; 1. Alüminyum folyo veya yağlı kağıdı açın halka soğanlarından birkaçını yerleştirin,üzerine balığın 1 tanesini yatırıp tekrar halka soğanlardan yerleştirin. 2. Limon dilimlerinden ve tane karabiberlerden defne yapraklarından dizin ve üzerine zeytinyağ ve tuz gezdirin.Hava almayacak şekilde paketin ağzını sarıp kapatın. 3. Isınmış fırında 25 dk. Pişirin. 4. Sıcak servis edin. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.