![]() |
Asma Yaprağında Sardalya İzgara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asma Yaprağında Sardalya İzgaraAsma Yaprağında Sardalya Izgara Tarifi - Asma Yaprağında Sardalya Izgara Nasıl Yapılır - Asma Yaprağında Sardalya Izgara Malzemeleri Asma Yaprağında Sardalya Izgara Malzeme: (4 Kişilik) 1 kg sardalya 10-25 adet taze (yoksa salamura) asma yaprağı tuz Yapılışı: Sardalyaları kafalarını kopararak ve içlerini baş parmağınızla temizleyiniz ![]() ![]() Kapaklı tel ızgarayı açıp alt kapağına asma yapraklarını bir sıra olarak diziniz ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak servis yapınız ![]() Not: Eğer mangal ateşini kullanmaktan mahrumsanız aynı işlemi elektrikli ızgara veya kapağı açık fırında da yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|