![]() |
Fırında Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında BalıkFırında Balık Tarifi - Fırında Balık Nasıl Yapılır - Fırında Balık Malzemeleri Kullanılacak malzeme (4 kişi için): 1 baş soğan, 1 demet maydanoz, 1 kaşık margarin yağı, her biri birer santim kalınlığında morina balığı dilimi (keler veya mersin balığı da olabilir ![]() 1 bardak elma sirkesi, yeteri kadar zeytinyağı, tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Balık dilimlerini iyice yıkadıktan sonra süzgece koyup iyice süzmeli ![]() ![]() ![]() Yuvarlak pyrex bir kabı iyice margarin yağına bulamalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balığın pişince kabı fırından çıkarmalı ve hemen sofraya götürüp sıcak sıcak servis yapmalı ![]() |
![]() |
![]() |
|