Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, pişirme

Alabalık Pişirme

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alabalık Pişirme



Alabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Domatesli alabalık - Biberli Alabalık






Malzemeler


4 adet alabalik (fileto seklinde hazirlanmis)


4 adet domates (orta boy)


4 adet sivribiber veya carliston


2 adet kurusogan


Yeteri kadar tuz


Yapilisi


Ilk once baliklari yikayip suzulmeye birakalim


Iyice suzulen baliklari tuzlayalim


Daha sonra genis bir tavaya piyazlik dogranmis soganlari yerlestirelim


Bunun uzerine baliklari yerlestirelim, ardindan rendeledigimiz domatesleri baliklarin uzerine yayalim


En ustede iri parcalar halinde dogranmis biberleri yerlestirip ocakta pisirelim


Afiyet olsun



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.