Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, somon

Somon Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Somon Buğulama





Malzemeler


500 gram somon fileto


3 adet domates


4 adet sivri biber


5 dal maydanoz


2 yemek kaşığı zeytinyağı


Damak tadınıza göre tuz


Hazırlanışı


Domateslerin kabuklarını soyup orta kalınlıkta halka şeklinde doğrayın


Biberleri halka şeklinde doğrayın


Maydanozu incecik kıyın


Orta büyüklükte bir tavanın tabanını tamamen kaplayacak şekilde domates dilimlerini yerleştirin


Temizlenmiş somon filetoları domateslerin üzerine dizin


Balıkların üzerini domates, biber dilimleri ve maydanozla kaplayın


Zeytinyağını üzerinde gezdirin


Damak tadınıza göre tuzunu serpin


Kısık ateşte 15 dakika suyunu çekene kadar pişirin


Izgara sebzelerle servis yapabilirsiniz




Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.