Milföylü Pasta |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milföylü PastaMilföylü Pasta Nasıl Yağılır - Milföylü Tatlılar - Milföylü Kolay Tatlı Tarifleri Malzemeler 6 kişilik Yarım paket diktörtgen milföy hamuru (2 adet) 1 buçuk bardak soğuk süt 1 paket vanilyalı pasta kreması Vişneli peltesi için 1 küçük kasevişne kompostosu 1 çorba kaşığı nişasta Hazırlanışı 2 adet diktörtgen milföyü 200 derecede fırında üstü kızarana dek pişirinBir kapta pasta kreması ve sütü mikserle koyulaşana dek çırpınServis tabağının en altına milföy hamurunu yerleştirinÜzerine krema ve tekrar milföy katını koyunPudra şekeri serpinVişneli pelte içinde vişne koşpostosunun tanelerini ayırınBir su bardağı vişne suyunu bir çorba kaşığı nişasta ile tencerede karıştırarak pelte kıvamına getirinSonra vişneli pelteyi de yayıp taneleri ile süsleyinDilerseniz başka meyve reçelleri ile de yapabilirsiniz alıntıdır |
|