Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
milföylü, pasta

Milföylü Pasta

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföylü Pasta



Milföylü Pasta Nasıl Yağılır - Milföylü Tatlılar - Milföylü Kolay Tatlı Tarifleri
Malzemeler

6 kişilik

Yarım paket diktörtgen milföy hamuru

(2 adet)

1 buçuk bardak soğuk süt

1 paket vanilyalı pasta kreması

Vişneli peltesi için

1 küçük kasevişne kompostosu

1 çorba kaşığı nişasta
Hazırlanışı

2 adet diktörtgen milföyü 200 derecede fırında üstü kızarana dek pişirinBir kapta pasta kreması ve sütü mikserle koyulaşana dek çırpınServis tabağının en altına milföy hamurunu yerleştirinÜzerine krema ve tekrar milföy katını koyunPudra şekeri serpinVişneli pelte içinde vişne koşpostosunun tanelerini ayırınBir su bardağı vişne suyunu bir çorba kaşığı nişasta ile tencerede karıştırarak pelte kıvamına getirinSonra vişneli pelteyi de yayıp taneleri ile süsleyinDilerseniz başka meyve reçelleri ile de yapabilirsiniz

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.