ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pasta, Kek, Börek & Kurabiye (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=688)
-   -   Milföylü Pasta (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=185064)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 08:04 PM

Milföylü Pasta
 
Milföylü Pasta Nasıl Yağılır - Milföylü Tatlılar - Milföylü Kolay Tatlı Tarifleri
Malzemeler

6 kişilik

Yarım paket diktörtgen milföy hamuru

(2 adet)

1 buçuk bardak soğuk süt

1 paket vanilyalı pasta kreması

Vişneli peltesi için

1 küçük kasevişne kompostosu

1 çorba kaşığı nişasta
Hazırlanışı

2 adet diktörtgen milföyü 200 derecede fırında üstü kızarana dek pişirin.Bir kapta pasta kreması ve sütü mikserle koyulaşana dek çırpın.Servis tabağının en altına milföy hamurunu yerleştirin.Üzerine krema ve tekrar milföy katını koyun.Pudra şekeri serpin.Vişneli pelte içinde vişne koşpostosunun tanelerini ayırın.Bir su bardağı vişne suyunu bir çorba kaşığı nişasta ile tencerede karıştırarak pelte kıvamına getirin.Sonra vişneli pelteyi de yayıp taneleri ile süsleyin.Dilerseniz başka meyve reçelleri ile de yapabilirsiniz.

alıntıdır


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.