Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
italyan, marengası

İtalyan Marengası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Marengası





Malzemeler :



Şeker 2000 g

Su 700 g

Yumurta beyazı 1000 g

Glikoz 220 g



Hazırlanışı:


Bir kapta su, glikoz ve şeker 118 °Cye kadar kaynatılır, ateşten alınır


Yumurta beyazı mikserde çırpılır, marenga hazır olunca kaynamış şurup azar azar yedirilir


Sonra 15 dakika yavaş hızda çırpılır, hazır olunca makinadan alınır, başka bir kaba boşaltılıp, üstü kağıt ile örtülür


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.