![]() |
Yaban Mersinli Tatlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaban Mersinli TatlıMalzemeler: 100 gr ![]() 90 gr ![]() 1 paket şekerli vanilin 1 yumurta sarısı 150 gr ![]() nohut 250 gr ![]() 200 gr ![]() 1 tatlı kaşığı tarçın 250 gr ![]() 40 ml ![]() 2 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi 2 adet yumurta pudra şekeri tuz Hazırlanışı: Tereyağı 40 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru hafif unlu aaagahta 32x32 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kompostoyu yaban mersinini tarçını tencerede bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Hamuru fırından çıkarın kağıt ve nohutları alın ![]() ![]() Tartı aynı ısıda 15-20 dakika daha pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|