![]() |
Portakallı Supangle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Supanglesupangle yapımı - kek - supangleli pasta - portakallı supangle yapımı ![]() Hamur: 100 g yumuşak margarin 85 g (yarım su bardağı) toz şeker 1 poşet Dr ![]() 1 tutam tuz 2 yumurta 110 g (1 su bardağı) Dr ![]() 1 portakal kabuğu rendesi Islatmak için: 100 ml (1 çay bardağı) portakal suyu 1 yemek kaşığı toz şeker 1 portakal kabuğu rendesi Üzeri İçin: 1 poşet Dr ![]() 500 ml (2,5 su bardağı) süt 25 gr margarin Hazırlanışı: Margarini mikser ile 1 dakika çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Portakal suyu, toz şeker ve portakal kabuğu rendesini iyice karıştırın ![]() ![]() Supangleyi süt ve margarin ile tarifine göre pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|