![]() |
Kuru İncirli Tavuk Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru İncirli Tavuk GöğsüKuru İncirli Tavuk Göğsü - İncirli Tavuk Göğsü - Tavuk Göğsü Kuru İncirli ![]() MALZEMELER: PANDİSPANYA İÇİN: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 6 adet kuru incir 1 su bardağı ceviz içi (elle kırılmış büyük parçalı olsun) ÜZERİ İÇİN: 1 Su bardağı su 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı nescafe (ben 1 yemek kaşığı capuccıno kullandım) TAVUK GÖĞSÜ İÇİN: 1 Litre süt ( 5 su bardağı ) 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 5 yemek kaşığı şeker 50 gr margarin 1 paket vanilyalı krem şanti PANDİSPANYANIN YAPILIŞI: Önce kuru incirleri suya yatırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KREMANIN YAPILIŞI: 1 litre süte un,nişasta ve şekeri ekleyip çırpma teli ile karıştırarak pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|