![]() |
Baharat Soslu Dondurma Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharat Soslu Dondurma TatlısıBaharat Soslu Dondurma Tatlısı tarifi - Baharat Soslu Dondurma Tatlısının yapılışı - tatlı tarifi Malzemeler 1 paket vanilyalı puding 500 ml süt (2,5 bardak gibi) 1/2 adet çubuk vanilya 2 adet karanfil 2 adet yıldız anason 1/4 çay kaşığı zencefil 1/4 çay kaşığı tarçın 15 g tereyağı (1 çorba kaşığından az) 1 çorba kaşığı bal (15 g civarında) 1 adet iri armut 1 bütün sade kek 1 çorba kaşığı portakal likörü (isteğe bağlı) pudra şekeri (8 - 9 g) 1’er top Çikolatalı ve Vanilyalı Dondurma ![]() Hazırlanışı Puding tozunu sütle tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|