Koni pastası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Koni pastasıMalzeme 250 Gr Un (10 çorba kaşığı)1 büyük paket margarin 1 Kahve kaşığı limon suyu 1 Kahve kaşığı tuz Açma payı un ½ ölçü pasta kremi gereci 50 gr pudra şekeri (1,5 çorba kaşığı) Yapılışı 1 yaprak hamurunu hazırlarız2 3 mm incelikte 25-30 cm boyunda dikdörtgen açarız3 Hamuru 3-4 cm boyunda şeritler halinde kesiniz4-koni şeklindeki kalıpların üzerine kalıp hiç gözükmeyecek şekilde şeritlerle sarınız 5 kabıyla sıcak fırında pişiriniz6 Fırından alınca hamurları kırmadan kalıptan çıkarın7 içlerini pasta kremi ile doldurun 8 üzerine pudra şekeri serpip servis yapın
|
|
|
|